Pages

Wednesday, April 14, 2010

New Look

Taraaaaa!!!! Dah berubah kan??? Saja je nak ubah angin. Tukar segala macam dalam blog ni. Kalau dulu warna yang Zafi guna agak gelap, more to dark colours, but now, I use the light and more to soft colours. Bagi tenang sikit nak baca. Ada ke orang baca blog ni? Eceh...

Huh ambil masa juga nak edit semuanya. Almost an hour. Rajin kan? Study malas. Kalau rasa 'wajah' baru blog ni macam tak sesuai atau tak best sila bagitau. All of your opinions are most welcomed.

2 comments:

  1. thxxx!!! i'll stick to this style.but dont know 4 how long...until i get bored myb.....:D

    ReplyDelete