Pages

Monday, April 26, 2010

I Dont Know What To Say :

cuteamira14: Salam...kak fyra!!:(
zafreebies_88: wasalam
zafreebies_88: kenapa dik?
zafreebies_88: sedih ?
zafreebies_88: dik?
zafreebies_88: are you ok?
cuteamira14: kak...abang man kena pukul dengan samseng jalanan,mujur kawan abang kenal adik,,,terus dia inform adik..actually,abang tengah rushing then terlanggar dengan samseng tu..samseng tu pun marah-marah..habis abang kena pukul dengan 6 orang lawan 1 orang..abang tengah rehat now,baadn dia lebam-lebam
zafreebies_88: ha ye ke?
zafreebies_88: bila dia kena pukul?
zafreebies_88: aduhhhhh kenapa jadi macam ni?
cuteamira14: adik cakapla kat kawan abang, "abang kan pandai taekwando?"kawan abang cakap, "dia tak sempat nak lawan lagi". kawan abang tu jumpa dia tengah menahan sakit..
cuteamira14: yesterday
zafreebies_88: 1 badan la lebam-lebam?
cuteamira14: hmmm kat bibir,perut.kena pukul dengan kayu baseball tu..kesian abang:(
zafreebies_88: ya Allah!!
zafreebies_88: macam dalam cerita la pulak
cuteamira14: tu la...1st adik tak percaya...tapi bila adik suruh kawan abang bagi hp kat abang..suara abang tersekat-sekat..
zafreebies_88: kesiannya
zafreebies_88: i cant imagine it
cuteamira14: kalau mama abang tau..sekarang gak dia suruh abang balik Malaysia...nasib time tu abang sehelai sepinggang.tak bawak benda yang berharga
zafreebies_88: masa tu dia nak pergi kerja ke?
cuteamira14: yesterday dia ambil cuti nak siapkn tesis katanya..dia kat rumah lecturer dengan kawan-kawan yang lain...kejadian tu berlaku after solat Jumaat
cuteamira14: kalau adik jumpa samseng tu..siapla dia orang!!
zafreebies_88: eeeeeee jahat betul orang-orang tu
zafreebies_88: no manners lah
zafreebies_88: tapi macam mana pulak masa tu abang boleh seorang-seorang?
cuteamira14: entah..maybe nak ambik something..kawan dia kat atas dia turun bawah
zafreebies_88: oooo
zafreebies_88: just in a flash of an eye la ni
cuteamira14: haah sekelip mata...yang adik risau kepala abg tu...kan tak dapat bergegar sangat..
zafreebies_88: lepas tu ada check doktor tak kepala abang tu?
cuteamira14: ermm tak tau lak adik,kalau balut-balut tu adala..wait and see.abang tak boleh move to much
zafreebies_88: aduhhh akak pulak yang rasa sesak
zafreebies_88: adik banyak ye doa untuk abang
cuteamira14: rasa sesak?macam mana tu?...yela adik baru lepas nangis-nangis and hope abang cepat sembuh
zafreebies_88: mixed feelings kat dalam dada tu
zafreebies_88: bercampur baur
zafreebies_88: adik baru tau tadi la ye?
cuteamira14: haah..baru lepas buat kerja,then kawan abang call.
cuteamira14: sorry la ye,kacau akak..
zafreebies_88: ehhh its ok
zafreebies_88: thanks sebab bagitahu akak
zafreebies_88: adik on ym ni just want to let me know this?
cuteamira14: :welcome...tak jugak adik ada temu janji dengan kawan nak ym.
zafreebies_88: ouhhh i see...
zafreebies_88: thanks so much ye dik

These conversations were between ME and MIRA.
We were YM-ing around 10AM something to 1130AM - 24 April 2010 - Saturday
-

2 comments:

  1. antara saya and 'his' adik angkatnya...melalui Yahoo Messenger or YM...

    ReplyDelete